Rengöring

Rengöring

Fasadrengöring är viktigt för att byggnadsfasaden ska nå sin maximala livslängd. Om inte fasaden tvättas rent från alger, mossa, sot och fet smuts så minskar fasadens möjlighet att andas vilket kan förkorta dess livslängd avsevärt.

Smutsen medför också att PH-värdet på ytan sjunker vilket i sin tur kan leda till att fasaden vittrar sönder. Vi erbjuder flera former av rengöring av fasader bl.a. med högtryckstvätt, klottersanering samt blästring där vi blästrar bort platsfärg från putsade  fasader.

REFERENSER - RENGÖRING

 • Åkermyntan, Majorna

  Åkermyntan, Majorna

  Ommålning trapphus invändigt. Fönstermålning in- och utvändigt. Borttagning fasadfärg, fasadmålning.

 • Kv Hålsten

  Kv Hålsten

  Blästring, putslagning och målning fasader.

 • Villa Sohlberg

  Villa Sohlberg

  Blårosa oljetäcklasyr. Tvättning, skrapning ocg grundning med Nordsjö Utegrund. 2 ggr färdigstrykning med Nordsjö Tinova Oljetäckfärg.

 • Kungsgatan

  Kungsgatan

  En fasadrenovering där vi blästrat av befintlig färg på fasaderna, lagat utsmyckningar och takfotslister, gjutit nya balkonger, filtat fasaderna och målat med Webers silikatfärg.

 • Kvarteret bullaren

  Kvarteret bullaren

  En totalentreprenad där vi bytte tegeltak, målade takplåtar, bytte balkongskärmar, blästrade av befintlig plastfärg på fasaderna, putslagade och applicerade ny ytputs.

 • Nordhemsgatan

  Nordhemsgatan

  Gatufasader och innergård renoverades och vi blästrade av befintlig plastfärg, fogade om tegelfält, putslagade och filtade fasaderna och sedan målade med KC-färg.

 • Jörlanda Kyrka

  Jörlanda Kyrka

  Hela kyrkan renoveras in- och utvändigt. Kyrktornet målat och fasaderna ytputsade. Innertak skrapat till trärent och målat. Även alla kyrkbänkar ommålas.