Olofssons Bygg

Att leverera högkvalitativa tjänster och att vara en pålitlig samarbetspartner är en självklarhet för oss på Olofssons Bygg. Vi föreslår alltid material– och metodval som långsiktigt lönar sig för dig som kund. Det är vår målsättning att alltid göra det där lilla extra som får dig att tryggt återkomma till oss med nya spännande uppdrag samt rekommendera oss vidare.


Om oss

Olofssons Fasadputs & Måleri Bygg AB verkar under arbetsnamnet Olofssons Bygg, och är ett företag inom byggbranschen som har specialiserat sig inom nischerna mureri, puts, måleri, kakelsättning och fasadrengöring. Kulturvård är en stor del av vårt arbete som vi lägger stor vikt vid. Vi utför tjänster åt privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt renodlade byggföretag där vi arbetar som underentreprenörer. Vårt arbetsområde sträcker sig från Ljungskile i norr till Kungsbacka i söder.

Givetvis ordnar vi med administrationen kring rotavdraget enligt fakturamodellen, vilket innebär att avdraget direktregleras.

 

Integritetspolicy

Vi på Olofssons Fasadputs & Måleri Bygg AB värnar om din integritet. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg med hanteringen av dina personuppgifter som lämnats till oss. Nedan beskriver vi säkerheten kring dina personuppgifter och hur insamlad data hanteras utifrån dataskyddsförordningen (GDPR).

 

Vad är en personuppgift och vilka personuppgifter behandlar vi?

En personuppgift är information som indirekt eller direkt kan knytas till en fysisk levande person. Namn, personnummer, adress, telefonnummer, e-post, bilder, ljudinspelningar m.m. räknas som en personuppgift. Olofssons Fasadputs & Måleri Bygg AB behandlar enbart nödvändig information som lämnats till oss, t ex namn, personnummer, bostad och telefonnummer. 

Varför behandlar vi era personuppgifter och hur lagrar vi insamlad data?

Syftet med att behandla dina personuppgifter är att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot er och för att kunna erbjuda god service. Vi lagrar insamlad data på interna servrar, i molnet och i e-post. De som har tillgång till era personuppgifter är behörig personal på Olofssons Fasadputs & Måleri Bygg AB. Vi lämnar inte ut era personuppgifter till andra parter om detta inte krävs på grund av andra lagar.
.

Vem är personuppgiftsansvarig?

Olofssons Fasadputs & Måleri Bygg AB, org. nummer: 556516-9793, Rödmyren 115, 444 97 Svenshögen är personuppgiftsansvarig om inget annat anges.

.Hur länge sparar vi era personuppgifter?

Vi sparar och behandlar era personuppgifter så länge som vi behöver för att kunna utföra våra tjänster eller till dess att samtycket återkallas.

För vilka ändamål behandlar vi dina personuppgifter och vilka personuppgifter behandlar vi?

Byggnadsprojekt

Vid byggnadsprojekt behandlar vi dina personuppgifter för att kunna utföra våra tjänster. Dina personuppgifter behövs för att teckna ett avtal, för att vi ska genomföra vårt arbete och inom det administrativa arbetet. De personuppgifter som lagras vid byggnadsprojekt är namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-post. Personuppgifterna lagras så länge som vi behöver för att projektet ska utföras eller till dess att ni återkallat samtycket.

Samarbetspartner

Som underentreprenör, leverantör eller konsult behandlar vi era personuppgifter i syfte med att hitta intressanta samarbetspartners till våra projekt. De personuppgifter som lagras är företagsnamn, namn, titel och e-post eller andra uppgifter ni väljer att lämna. Vi lagrar era personuppgifter så länge de är aktuella eller till dess att samtycket återkallat.

Sponsring

Om ni ansökt om sponsring från Olofssons Fasadputs & Måleri Bygg AB behandlar vi era personuppgifter för att fullfölja sponsringen. Företagsnamn, organisations namn, kontaktperson, telefonnummer, e-post eller andra uppgifter ni lämnat lagras hos oss till dess att ansökan är hanterad. För att kunna uppfylla bokföringslagen behöver vi dessutom lagra personuppgifterna i 7 år till efter att ansökan är hanterad eller till dess att samtycket återkallats.

Kontakt

Om du kontaktar oss via e-post eller telefon behandlar vi de personuppgifter du väljer att lämna. Det kan exempelvis vara företagsnamn, namn, adress, telefonnummer och e-post. Vi kontakt med oss samtycker ni att vi har rätt att behandla de personuppgifter ni väljer att lämna och vi lagrar informationen tills ärendet avslutats.

Jobbansökan

Om du sökt jobb på Olofssons Fasadputs & Måleri Bygg AB lagrar vi de personuppgifter som du väljer att lämna, i form av CV exempelvis. Namn, bostad, utbildning, telefonnummer, bilder och titel är exempel på uppgifter som behandlas. Vi lagrar din jobbansökan till dess att tjänsten är tillsatt eller om du valt att ta tillbaka ansökan.

Bilder

Vid event eller mässor kan det förekomma att vi behandlar bilder av dig. Personuppgiften som behandlas i detta fall är bilder. Vi lagrar bilderna till dess att samtycket återkallas.

Överföring till tredje land:

Personuppgifter som hanteras i ett EU/EES-land och sedan sprids till ett land utanför EU/EES-område kallas för överföring till tredje land. Olofssons Fasadputs & Måleri Bygg AB behandlar främst era personuppgifter inom EU/EES. Skulle vi behöva hantera era personuppgifter utanför EU/EES behöver vi ett skriftligt samtycke i förväg. I detta fall ser vi alltid till att landet uppfyller en skyddsnivå enligt EU och EU-kommissionen.

Samtycke

Genom att lämna era personuppgifter godkänner ni samt samtycker till att Olofssons Fasadputs & Måleri Bygg AB behandlar era personuppgifter utifrån denna integritetspolicy. Vill ni ta reda på vilka av era personuppgifter vi har lagrat kan ni kontakta oss på  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Där kan ni även meddela oss ifall ni vill radera era personuppgifter och därmed återkalla ert samtycke. Därefter kommerOlofssons Fasadputs & Måleri Bygg AB inte spara och hantera era personuppgifter längre.